Tømrer

Posted on oktober 9, 2011

0


En dygtig tømrer kan lave en bred vifte af emner fra træ. Erhvervet som tømrer er en gammel og udbytterigt. Disse fagfolk kan gøre tømmer til huse, møbler, kabinet og både. Tømrere er klassificeret af deres specialisering.

Nogle specialiteter kan nævnes:
Forfattere: Disse arbejdere får deres navn ved deres ansvar for udformningen huse og kommercielle strukturer. Rammen på en bygning er meget gerne en kroppens skelet. Den er rygraden, og grundlaget for alle de andre komponenter. En Framer skal være kompetent til at måle, savning, nivellering, hamre og læse tegninger og planer.

Finish tømrere: Disse træarbejdere fokus på raffinerede færdig arbejde, der er detaljer og finesse. Finish professionelle arbejde om emner såsom møbler, gulve ‘parket design, strukturelle modeller, musikinstrumenter og legetøj.

Møbelsnedkere: Skal være parat til at sætte træ sammen ikke alene smukt, men funktionelt, så godt. Hylder, skabe og skuffer er lavet af snedkere.

Trim Tømrer: Der er en vis evne til fodlister, krone støbning, pejs Kapper, vindue og dør trimning, der kræver en rolig hånd og et godt øje. Uden trim snedkeri, ville bygninger ser ufærdige og sjuskede.

Skib Carpenters: Fokus på både og skibe, der skal være tilstrækkeligt uddannet i alle aspekter af “vask og float” mekanik.

Disse fagfolk er ikke bare født med viden om, hvordan man opbygger. Mange får fra familiemedlemmer, der var håndværkere, og kvinder før dem og andre komplet lærepladser for at indsamle erfaringer med at blive en højt uddannet tømrer.

Posted in: Tømrer